fbpx

De ce sa ne alegi pe noi?

In primul rand(si cel mai important) noi promovam apometre clasa metrologica C (R160 sau mai sus) deoarece contoarele de bransament, de la intrarea in imobil sunt tot clasa C! Contorizarea unui imobil cu aceeasi clasa metrologica contribuie, din start, la eliminarea a 90% din diferentele lunare ce incarca factura la apa. Stim, colegii nostri din domeniul contorizarii apei vand clasa B (R100, R80 sau mai jos) De ce? Simplu! Pentru ca sunt putin mai ieftine dar in afara faptului ca se citesc radio alte probleme nu mai rezolva… Un contor de apa nou il vei folosi 13-14 ani si nu stiu daca pentru o diferenta de cateva zeci de lei se merita sa montezi unul clasa B care nu va inregistra nici pe departe cu precizia unui contor de clasa C.

Diferenta clara dintre contor clasa B(stanga) si clasa C(dreapta)

Avem cel mai mic tarif din tara pentru serviciul lunar de citire/calcul si raport erori/frauda. Suntem singura firma care garanteaza prin clauza contractuala ca acest tarif ramane NESCHIMBAT pe toata perioada colaborarii. Citim contoarele radio in aceeasi zi cu furnizorul, fara exceptie!!! Suntem singura firma care nu isi constrange clientii cu contracte abuzive pe 10 ani sau mai mult. Clientii nostri pot oricand rezilia contractul daca considera necesar.

Contoarele noastre de apa sunt echipate cu modul intelligent, radio, destinat transmiterii datelor de consum. Acest modul radio este dotat cu tehnologie de ultima generatie ce redefineste standardele in materie de contorizare inteligenta. Pe lângă datele de consum actuale și un istoric al valorilor pentru 12 luni, modulul poate detecta diferite tipuri de tentative de fraudă asupra contoarelor, influentare magnetica, mecanica, funcționarea prelungită la debitul maxim (Q4) și o potențială pierdere de apă în aval de contor. Acest modul a fost proiectat cu componente care consumă foarte puțină energie și utilizează algoritmi speciali pentru economisirea energiei astfel incat bateria acestuia are o durata de viata medie de 12-13 ani.

Contoarele noastre de apa vin insotite de certificat de garantie, declaratie de conformitate, omolgare MID si certificat de conformitate metrologica valabil 7 ANI de la data punerii in functiune. Verificarea metrologica dupa intervalul de 7 ani este GRATUITA!!!

Echipele noastre sunt formate doar din profesionisti calificati, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. De la experti in ingineria instalatiilor pana la colegii nostri din prima linie(instalatorii) cu totii isi pun la dispozitia Dumneavoastra cunostintele si experienta.

Profesionalismul, experienta, devotamentul, integritatea, orientarea catre oameni, bunul simt si zambetul sunt elemente definitorii pentru echipele noastre 🙂

Suntem singura Companie din domeniul instalatiilor si contorizarii apei care ofera periodic reduceri si promotii clientilor sai. Vezi Programul rabla pentru apometre, Promotia 12 luni gratuite, Promotia 6 luni, Stingatoare de incendiu gratuite etc.

Suntem o Companie 100% romaneasca care isi trateaza clientii cu cea mai mare atentie. Ca o particularitate intre firmele de prestari servicii noi chiar raspundem la telefon cand suntem sunati de client indiferent de problema, zi sau ora 😉 Nu crezi? incearca 0729 882 669

WhatsApp chat