fbpx

Apometre radio. GRATUIT pana la 01.10.2020

apometre radio gratuit

Cu totii suntem constienti cat de importante sunt responsabilitatea si normalitatea in aceasta perioada. Deoarece de la inceput am afirmat ca „Noua chiar ne pasa” am hotarat ca toate Asociatiile de Proprietari care pana la 1 Octombrie 2020 inlocuiesc contoarele de apa vechi din apartamente cu noile contoare inteligente clasa metrologica C, cu citire radio de la distanta, beneficiaza de 12 luni GRATUITE pentru serviciul lunar de CITIRE SI CALCUL.

Suna acum la 0729882669!

Impreuna suntem mai puternici!

*oferta valabila in limita stocului disponibil si doar pentru Asociatiile de proprietari si blocurile care semneaza contractul pana la 01.10.2020 cel tarziu. Cele 12 luni GRATUITE se calculeaza de la data finalizarii montajului.

10 thoughts on “Apometre radio. GRATUIT pana la 01.10.2020

 1. Cum de nu se ia măsuri cu Asociația 53 sa fie la zi cu plata facturii .Nu sa calculat întreținerea din Ianuarie 2020 .Vrem sa din la zi cu plata cheltuielilor la întreținere,de aceea ar fi bine sa avem contoare cu citire prin radio să plătim la zi .Aceste contoare sa fie puse obligatoriu cît mai urgent

 2. Cât costă Apomatrul cu montarea acestui Apomatru.
  Și cum se procedează….
  Pe Asociație….
  Sau individual.

  1. Buna ziua, aceste contoare de apa se monteaza prin Asociatie, daca doriti mai multe detalii va rugam lasati-ne datele de contact ale Asociatiei, un numar estimat de echipamente necesare si va contactam in cel mai scurt timp.
   Multumim!

 3. Bună ziua, 12 luni gratuite și apoi cât, cum, trebuie sa știm sa spunem locatarilor, lămuriți ne, mulțumim

  1. Buna ziua, pretul lunar al serviciului de citire si calcul dupa cele 12 luni gratuite va fi 1,4 lei/echipament. Citirea se face lunar in aceeasi zi cu furnizorul de apa iar datele si calculul preliminar se trimit asociatiei impreuna cu raportul de erori/alarme/frauda inregistrat in luna respectiva.
   Pretul unui contor de apa clasa metrologica de inalta precizie C echipat cu modul inteligent de transmitere radio care stocheaza date precum indexul, istoric, incercari de frauda magnetica sau mecanica, defectiuni ale instalatiei ce genereaza pierderi continuue de apa incluzand manopera montaj, sigilare cu sigiliu antifrauda inseriat unic, intocmire documentatie si verificarea conformitatii instalatiei de apa din apartament este de 165 lei platibil in 3 rate. Pentru mai multe detalii va rugam frumos sa ne contactati la nr de telefon 0729.882.669.
   Multumim!

 4. Buna ziua
  Va rog sa imi transmiteti o oferta-pret pt o asociatie cu 40 apartamente / 2 apom /apartam
  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *